< p>

The Prosci® Change Management Coaching for Managers

The Prosci® Change Management Coaching for Managers programma is ontworpen om managers, afdelingshoofden en teamleiders vaardigheden bij te brengen om het doorvoeren van veranderingen goed te kunnen leiden.

De research laat zien dat managers een cruciale rol spelen in effectief veranderen. Maar organisaties veranderen alleen als de mensen in de organisatie veranderen.  en mensen hebben hebben daarbij goede (bege)leiding nodig. En het zijn juist de direct leidinggevenden die medewerkers goed kunnen (bege)leiden bij het veranderproces en nut en noodzaak duidelijk maken en barrières slechten.

Course information

Het Prosci® Change Management Coaching for Managers programma stelt leidinggevenden en managers in staat het veranderproces te doorgronden en slimmer te managen. Het ADKAR™ Model helpt managers pro-actief weerstand te onderkennen en te verhelpen, vragen beter te beantwoorden, valkuilen te vermijden en plannen te maken om de teams door het veranderingsproces te (bege)leiden.

Het programma stelt managers in staat om:

img-school

  • het ADKAR™ Model toe te passen om medewerkers in het veranderproces te (bega)leiden.
  • weerstand te voorkomen en te verhelpen .
  • hun eigen rol in het veranderproces beter te spelen.

Voor wie is dit bedoeld?

Het programma is ontworpen om  met een groep van 6-25 managers, afdelingshoofden of teamleiders die verantwoordelijk zijn voor het doorvoeren van veranderingen op de werkvloer te helpen mensen in het veranderproces te (bege)leiden.

Maak een afspraak om meer te weten te komen hoe een trainingsprogramma voor uw organisatie eruit zou kunnen zien

De Prosci trainingsprogrammas zijn toegespitst op verschillende doelgroepen en zullen de manier hoe u change management benadert fundamenteel wijzigen.

img-calender
Plan een afspraak

bel ons:
+31 85 489 21 11