< p>

Prosci Practitioner Refresh

Ben je een Prosci gecertificeerde Practitioner die behoefte heeft aan een opfriscursus? Wil je ook je toolkit moderniseren naar de laatste online versie? Dit is je kans.

We bieden een 1-daagse training waarin we de essentie en de tools van de Prosci en ADKAR nog eens trainen. Daarnaast krijg je de beschikking over de laatste versie van de online toolkit. Zeker voor de Practitioners die nu nog de PilotPro gebruiken zal dit een belangrijke stap vooruit zijn met meer moderne, uitgebreide tools, templates en online research.

Er is veel ruimte voor het inbrengen van eigen ervaringen, projecten en vraagstellingen. Als rode draad gebruiken we een door ons ontwikkelde (denkbeeldige, maar reële) case waarop we de tools en de drie fasen toepassen. Het is erg interactief, veel doen, veel discussie, kortom een gebalanceerde mix van inspiratie en transpiratie.

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor Prosci Certified Practitioners die behoefte hebben aan het opfrissen van de Prosci methodiek, ervaringen willen uitwisselen met andere Practitioners en/of vragen willen stellen over het toepassen van de methodiek in de praktijk

Leerdoelen

img-school

De leerdoelen van de training zijn:

  • een overzicht te bieden welke tools in welke situaties nuttig zijn;
  • het verdiepen van praktijkvragen en ervaringen;
  • het praktisch oefenen met de tools aan de hand van casussen;
  • het verdiepen van de meest gebruikte tools, zoals ADKAR, sponsor assessment en de impact index.

 

Inschrijven

img-school

 

  • De eerstvolgende data zijn: 18 juni 2019 in Rotterdam
  • De prijs voor deze 1-daagse training is € 400,00 (excl. BTW) per deelnemer.
  • Deelnemers ontvangen bij deze training: een upgrade van de eToolkit en het boekje ‘CEO Change Executive Officer’ van Erik F Steketee

U kunt zich inschrijven door een e-mail te sturen naar erik@tpsoc.eu.

Download de brochure.