< p>

De essentie van de Prosci® Methodiek

Succesvol change management vraagt om een gestructureerd proces, waarin mensen worden (be)geleid om te veranderen. De Prosci methodiek is gedurende 20 jaar onderzoek bij meer dan 3400 organisaties ontwikkeld en uitgebouwd.  De research heeft patronen, overeenkomsten en verschillen in het doorvoeren van veranderingen blootgelegd. Op basis hiervan is een holistisch en gestructureerd veranderproces ontwikkeld. De details van het proces qua stappen en te gebruiken tools zijn schaalbaar naar de behoeften van de organisatie en de risico’s van de verandering. Het veranderproces wordt ondersteund met een scala van eenvoudig te gebruiken tools en voorbeeldproducten.

img-prosci

  • Gebaseerd op research
  • Schaalbaar voor verschillende mate en soorten van verandering
  • Aanpasbaar aan uw eigen specifieke veranderopgave
  • Compleet met stapsgewijze instructies en makkelijke tools

Prosci’s holistische methodiek kent de volgende modellen:

Prosci® ADKAR® Model

img-adkar-black

Het Prosci® ADKAR® Model is een van de meest gebruikte modellen in de wereld. Het model maakt duidelijk hoe mensen een individueel veranderproces doormaken. En organisaties veranderen niet, mensen wel.

Meer info

Prosci® 3-fasen proces

img-1-2-3-black

Het Prosci® 3-fasen proces biedt een heldere structuur om veranderingen in de organisatie te plannen en door te voeren. Het proces wordt ondersteund door duidelijke en makkelijk te gebruiken tools.

Meer info

 

ADKAR, ADKAR terms, Preparing for Change, Managing Change, and Reinforcing Change are trademarks of Prosci. All Rights Reserved. Used under license.

 

Maak een afspraak om meer te weten te komen hoe een trainingsprogramma voor uw organisatie eruit zou kunnen zien

De Prosci trainingsprogrammas zijn toegespitst op verschillende doelgroepen en zullen de manier hoe u change management benadert fundamenteel wijzigen.

img-calender
Plan een afspraak

bel ons:
+31 85 489 21 11