< p>

Over ons

The People Side of Change is een trainingsbureau dat organisaties helpt om hun verandervermogen te vergroten. Wij geven trainingen in de Prosci change management methodiek. De Prosci methodiek biedt een overzichtelijk en gestructureerd stappenplan met slimme tools waarmee mensen en organisaties succesvol en effectief kunnen veranderen.

Onze naam, The People Side of Change, weerspiegelt een van de belangrijkste succesfactoren van effectief verandermanagement:

“The number one obstacle to success for major change projects is employee resistance and the ineffective management of the people side of change.”

Op weg naar change excellence

Wij zijn een Primary Affiliate van Prosci® en we verzorgen Prosci® change management trainingen voor verschillende doelgroepen, van de strategische beslissers tot en met de medewerkers op de werkvloer, zowel in-company als open-inschrijving. De Prosci® methodiek en tools worden sinds 1998 door meer dan 2600 organisaties in meer dan 65 landen toegepast. Al onze trainers zijn door Prosci® zelf opgeleid, getraind en gecertificeerd.

The People Side of Change bv is opgericht door Gwynt en De Processpecialisten. Deze consultants hebben het iniatief genomen om deze verandermethodiek in Nederland en België te introduceren. Al hun consultants zijn gecertificeerd Prosci® Change Practitioner en gebruiken de methodiek en en tools in hun projecten . Daardoor hebben hun projecten een grotere kans van slagen.

De Processpecialisten zijn specialisten op het terrein van procesverbetering en continu verbeteren. Hun aanpak met processimulaties is spraakmakend en succesvol. Internationaal zijn zij als The Process Pros actief in Europa en Canada.

Gwynt gelooft in ondernemerschap en werkt voor ondernemers die hun ambities willen realiseren. Zij combineren marktkennis met inhoudelijke expertise en veranderkracht. Hun klanten bereiken hierdoor drastische resultaten, groei en een cultuur van continu verbeteren.

Maak een afspraak om meer te weten te komen hoe een trainingsprogramma voor uw organisatie eruit zou kunnen zien

De Prosci trainingsprogrammas zijn toegespitst op verschillende doelgroepen en zullen de manier hoe u change management benadert fundamenteel wijzigen.

img-calender
Plan een afspraak

bel ons:
+31 85 489 21 11